14. 10. 2020

Odpoved kampanje "Popustival"

 

Ljubjana, 14.10.2020

 

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da je zaradi novega večjega porasta okužb s COVID-19 in negotove situacije v prihodnjih tednih, kampanja Popustival odpovedana. Verjamemo, da jo bomo ob umiritvi razmer v prihodnosti vseeno lahko uspešno izvedli. O novem terminu kampanje vas bomo pravočasno obvestili.

 

V družbi BTC že od februarja dalje budno spremljamo razmere in skladno z njimi sprejemamo ustrezne preventivne ukrepe z namenom zagotavljanja varnega okolja za naše zaposlene, poslovne partnerje in obiskovalce. Prepričani smo, da z odločitvijo o odpovedi kampanje delujemo družbeno odgovorno in prispevamo k skupnemu preventivnemu delovanju na področju obvladovanja širjenja okužb.

 

Objava akcij in popustov

Akcije, ki ste jih oddali v sistem za obdobje kampanje »Popustival«, ne bodo objavljene. V kolikor pa bo vaša akcija veljavna kljub odpovedi kampanje, vas vabimo, da jo ponovno vnesete na B2B portalu*, kjer bo v naslednjih dneh na voljo nov obrazec za oddajo ali pa jih sproti pošljete tudi na e-naslov urednistvo@btc-city.com (sporočilo mora vključevati: 1) naziv akcije, 2) vsebino akcije, 3) datum veljavnosti akcije ter 4) sliko/grafiko v razmerju 16x9 in z min. 1000 px širine, ki jo lahko objavimo poleg).

 

Vse prejete akcije bodo objavljene na spletni strani BTC City v rubriki Akcije in popusti, kjer tudi sicer objavljamo vse akcije, ki jih prejmemo z vaše strani: https://btc-city.com/sl/ljubljana/zakladnica-idej/akcije-in-popusti

 

V družbi BTC nadaljujemo z budnim spremljanjem priporočil odgovornih strokovnih institucij, ki nam bodo služila kot podlaga za nadaljnje ravnanje in ukrepe. Upamo, da se razmere čim prej umirijo in verjamemo, da bomo skupaj z vami kampanjo Popustival v prihodnosti lahko izpeljali.

 

 

S spoštovanjem,

Miha Mermal

Izvršni direktor za marketing in trajnostni razvoj

Aktualna obvestila

01. 12. 2017

Obvestilo o uporabi eRačunov v poslovanju z družbo BTC

Z elektronskim poslovanjem želimo poenostaviti prejem... Več

30. 01. 2020

V veljavnost je stopil nov Pravilnik za poslovanje z vrednostnimi darilnimi boni BTC-CITY

S 1.1.2020 je stopil v veljavo Pravilnik za poslovanje... Več

20. 04. 2020

Rekonstrukcija krožišča na Ameriški ulici

Začasna prometna ureditev zaradi pričetka del v krožišču... Več

15. 05. 2020

Sprostitev omejevalnih ukrepov pri ponujanju in prodajanju blaga in storitev potrošnikom v RS

S ponedeljekom, 18.maja 2020, se sproščajo nekateri... Več

14. 10. 2020

OBVESTILO: Odpoved kampanje "Popustival"

Odpoved kampanje "Popustival" Več